Om oss

Om oss

MEMORIAL Begravningsbyrå: Hela 27 års erfarenhet och kunskap

Jag heter Anders Hjelm med ett förflutet i bl.a. alfa Begravningsbyråer och sedan Vasastans Begravningsbyrå. Kunskap i detta viktiga yrke får man genom lång erfarenhet som sedan är grunden i Memorial Begravningsbyrå. Här har jag tagit det bästa från alla år i branschen, bearbetat och förnyat konceptet. Memorial är modern begravningsbyrå, en byrå i tiden helt enkelt.
Inga krångligheter eller dolda avgifter, en enkel rak prissättning.

b

Begravnings- och juridiska tjänster

Personlig kontakt

Memorial begravningsbyrå

Varför ska du välja oss?

Avsked med värdighet

På Memorial begravningsbyrå förstår vi vikten av ett värdigt avsked. Vi garanterar en omsorgsfull och personlig hantering av alla detaljer, så att ni kan fokusera på att minnas och hedra era nära och kära.

Erfarenhet

Med vår långa erfarenhet inom begravningsbranschen erbjuder Memorial begravningsbyrå en trygg hamn i stormens öga. Vi guidar er genom processen med empati och professionalism, vilket gör det lite lättare i denna svåra tid.

Flexibilitet

Memorial begravningsbyrå erbjuder flexibilitet och anpassningsbarhet till varje individs behov och önskemål. Från traditionella till moderna begravningar, vi hjälper er att skapa en minnesvärd ceremoni som speglar den älskades liv och personlighet.

Passion för det vi gör

Vår passion är att ge tröst och stöd till de efterlevande. Memorial begravningsbyrå är mer än bara en tjänst – vi är era medmänniskor som står vid er sida, varje steg på vägen, för att hedra och minnas de vi har förlorat.